– 3.3. Kilépés riasztás módból

Három lehetőség van a Monimoto visszaállítására készenléti állapotba:

  • Kilépés riasztásból a „kulccsal”. Miután a „kulcsot” érzékeli – Bluetooth jel tartományon belül – a Monimoto, automatikusan visszatér Ready (készenléti) módba.

  • Alvó üzemmódba küldés a telefonos applikáció segítségével. Az alvó üzemmódot csak riasztás üzemmódban lehet elérni, a felhasználónak kell manuálisan kiválasztani ezt. A felhasználó a Monimoto-t távvezérelten 1, 5 vagy 24 órára tudja alvó módba állítani az alkalmazás használatával. Ez a művelet kikapcsolja a Monimotot addig, ameddig a kiválasztott alvási időszak véget nem ér. Ezután automatikusan visszatér a készenléti üzemmódba, nincs szükség semmilyen műveletre. Ez hasznos lehet, ha pld. elfelejtenénk a „kulcsot” magunkkalvinni, vagy ha mondjuk kölcsön adtuk járművünket valakinek, de nem adtuk oda hozzá a „kulcsot”.

  • Kikapcsolás a telefonos aplikáció segítségével. A riasztási mód kikapcsolható az alkalmazással, ha a telefon Bluetooth jel tartományon belül van. Ha megnyitja az alkalmazást és létrehozza a Bluetooth-kapcsolatot a Monimoto-val, a beállítások menüben lehet Ready (készenléti) módra váltani és az Alarm (riasztás) mód befejeződik.

Comment on this FAQ